Riippulauteet loma-asuntomessuilla 2012

Kesän 2012 loma-asuntomessuilla Lappeenrannassa on esillä useita kauniita saunoja. Kahdessa niistä on ensikertaa loma-asuntomessuilla Tuntun riippulauteet.

Spa Villa Rock’n Relax:iin (kohde nro 2), jossa muuten myös Sleepy Sleeperssien Sakke Järvenpää on toiminut sisustajana, on valittu Tuntun riippulauteet puisilla istuinosilla. Saunan seinät on pystypaneloitu tuppeen sahatulla kelolla ja lauteet on sävytetty kelon sävyyn. Istuinosien puumateriaali on haapaa, joka vaalean sävynsä ansiosta soveltuu hyvin sävytettäväksi. Haapaiset istuinosat tulevat myyntiin kesän aikana.

Saunan_lauteet_Kelo_001

Samaa tuppeen sahattua keloa on käytetty myös olohuoneen seinällä. Sielläkin panelit ovat pystysuunnassa. Panelien välissä, olohuoneen seinän taustalla, näkyy vaaleaksi sävytetty koivuvaneri. Kiinnitys on viimeistelty käsin taotuilla nauloilla ja lopputulos on tyylikäs.
Messujen toisen Tuntu-kohteen, Villa Graniitin (kohde nro 11), lauteiksi valittiin kankainen versio riippulauteista. Kohteessa on käytetty paljon kiveä, jossa on fossiileita. Samaa teemaa on jatkettu myös saunan puolella ja lauteisiin suunniteltiin yksinomaan tätä kohdetta varten fossiilikuvioiset istuinosat. Fossiili-kuosin on suunnitellut Minna Risku yhdessä kohteen sisustussuunnittelijan, Iida Oksasen, kanssa. Kohde tuo hyvin esiin riippulauteiden tarjoamat uudenlaiset mahdollisuudet saunan sisustamisessa. Yksilölliset kuosit ovat mahdollisia kaikille asiakkaillemme. Saunan seinäpaneelit ja alalaude ovat tervaleppää.

Saunan_lauteet_Fossiilli_001