Tuoteuutuus: Tribaali

Tuntu -riippulauteet saavat uuden asun Minna Riskun suunnittelemasta Tribaali -kuosista.

Pehmoisina saunan lauteina tunnetut riippulauteet saavat uuden vaihtoehdon asustevalikoimaansa. Valikoima täydentyy Tribaali -istuinosilla, joiden kuosin on suunnitellut Minna Risku.

Saunanlauteet Tribaali-kuosilla
Minna Riskun suunnittelema kuosi on rauhallinen ja tyylikäs.

Kuosi syntyi yhteistyössä Tuntun Facebook fanien kanssa. Tuntun Facebook sivuilla oli esillä yksitoista erilaista kuosia, joista fanit äänestivät omia suosikkejaan. Eniten suosiota saanut Tribaali valittiin jatkoon ja toteutettavaksi. Kuosi on hillityn tyylikäs ja siinä aavistus vihreää, joka luo raikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Lauteen istuinosien kanssa tulevat myyntiin myös samaa kuosia noudattelevat saunatyynyt ja rahikankaat. Uutuudet ovat yhteensopivia sekä vanhojen että uusien Tuntu -lauteiden kanssa.

Tribaali-tuotteet tulevat ennakkomyyntiin heti ja toimitukset alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Myyntihinta istuinosille on 55 €/kpl, saunatyynyille  25 €/kpl ja rahikankaille 20 €/kpl.

Kuvagalleria:


HIRES-kuvien galleria medialle (tallentaaksesi kuva klikkaa sitä katselutilassa hiiren oikealla ja valitse ”Tallenna kuva nimellä”):