Tuloksia asiakastutkimuksesta

Riippulauteilla saunovat asiakkaat ovat riippulauteiden asiantuntijoita. Mitä mieltä he ovat lauteista?

Riippulauteet tehdään asiakkaita varten, joten kuka voisi antaa arvokkaampaa palautetta kuin asiakkaat itse? Siksi teemme ja teetämme tasaisin välein asiakastutkimuksia kartoittaessamme nykytilaamme ja luoviessamme kohti tulevaa.

Tämänkertaisen tutkimuksen osallistumisprosentti oli varsin hyvä, sillä tutkimuskyselyyn vastanneet kattavat noin neljänneksen kaikista Tuntun asiakkaista. Vastaajat jakaantuivat tasaisesti sekä vanhoihin että uusiin asiakkaisiin. Tuntun nuoresta iästä huolimatta ensimmäiset asiakkaat ovat saunoneet riippulauteilla jo yli kolme vuotta.

 

”Miten pitkään saunassanne on ollut riippulauteet?”

Kayttokokemus

 

Suurin osa vastaajista oli kohdannut riippulauteet ensimmäisen kerran netissä. Toinen merkittävä kanava oli rakennusmessujen tyyppiset tapahtumat. Yllättäen ja ilahduttaen myös tuttavat toimivat jo viestinviejinä riippulauteille.

”Missä näit Tuntu-riippulauteet ensikerran?”

Ensinakeminen

 

Mikä saa asiakkaan hankkimaan saunaansa riippulauteet? Se kiinnosti meitäkin ja siksi kysyimme mitkä ominaisuudet vaikuttivat ostopäätökseen eniten. Syitä olivat ensisijaisesti istuinmukavuus, ulkonäkö ja erilaisuus.

”Mitkä ominaisuudet vaikuttivat eniten päätökseesi hankkia riippulauteet?”

Ostoperuste

 

Lauteiden koeistuminen on asia, joka askarruttaa monia. Voiko riippulauteita hankkia koeistumatta niitä? Yli 40% asiakkaista uskoo, että voi.

”Koeistuitko lauteet ennen hankintaa?”

Koeistuminen

 

Entä mitä nämä asiantuntijat sitten ajattelevat riippulauteista, ovatko he niihin tyytyväisiä vai eivät? Olemme iloisia saadessamme kertoa, että suurin osa vastaajista oli todella tyytyväisiä riippulauteisiinsa.

”Oletko ollut tyytyväinen lauteisiin?”

Tyytyvaisyys

 

Lopuksi vielä otos vastaajien terveisistä riippulauteita harkitseville:
– ”Näin saunassa olisi aina pitänyt istua.”
– ”Kannattaa hankkia, nämä on hyvät!”
– ”Kannattaa hankkia.”
– ”Hyvä valinta.”
– ”Kannattaa kokeilla ja ostaa.”
– ”Istuinmukavuus ja hygieenisyys on ylivoimainen perinteisiin laudemalleihin verrattuna.”
– ”Lauteet ovat mukavat käyttää ja helpot pitää puhtaana.”
– ”Kannattaa tutustua!”
– ”Mukavat ovat. Voin suositella.”
– ”Istuinmukavuus varsinkin jalkarahin kanssa on lepotuolimaista luokkaa ja saunomismukavuus moninkertaistuu Tuntu-lauteiden avulla.”
– ”Suosittelemme lämpimästi!”
– ”Osta, et kadu. ;)”
– ”Go for it!”