Tuntu Oy

Tuntu Oy on nuori ja innovatiivinen, kotimainen yritys. Haluamme tehdä saunomisesta rentouttavaa, virkistävää ja nautinnollista. Tahdomme saunomisen tuottavan asiakkaillemme hyvää oloa.

Kehitämme saunomisen sekä saunan lauteiden konseptia ennakkoluulottomasti ja avoimin mielin. Arvostamme vanhaa, mutta tahdomme tuoda saunomiseen myös uusia ratkaisuja - sekä ergonomisia että sisustuksellisia. Kehitystyössämme kiinnitämme huomiota niin saunan lauteiden laatuun, käytettävyyteen kuin estetiikkaankin.

Tärkeintä työssämme on asiakkaiden tyytyväisyys ja hyvä mieli. Keräämme saunan lauteista jatkuvasti palautetta ja toiveita erilaisilta saunojilta kehittääksemme tuotteitamme edelleen. Saunan lauteemme on suunniteltu kaikille saunojen nautiskelijoille.

Toivomme sivujemme innostavan Sinua saunasi suunnittelussa ja toivomme, että tuotevalikoimamme houkuttelisi Sinutkin pehmeiden saunan lauteiden ystäväksi.

Nautinnollista saunomista!

Hipsolan_Savusauna_2

Tekijät

MikaMika Hautamäki
Tuntu-lauteiden isä ja koordinaattori. Ratkoo mielellään teknisiä pähkinöitä. Kehitystyössä pyrkii kuluttajaystävällisiin tuotteisiin, yksinkertaisiin ratkaisuihin ja helppoon käytettävyyteen. Viihtyy vesillä purjein, luonnossa tarpoen ja mäissä lasketellen.

IMG_0430minna_pieniMinna Risku
Puuseppä ja muotoilija. Tykkää luonnonmateriaaleista ja inspiroituu luonnon monimuotoisuudesta. Hakee ihmisystävällisiä ja toimivia ratkaisuja suunnittelussaan. Vapaa-aikanaan maalaa tauluja. Viihtyy myös sienimetsässä ja kokkailee kulinaristisia aterioita arki-iltojen nautinnoiksi.

Raita_pRaita Jalander
Visualisti ja konseptoija. Tykkää hauskoista sekä lennokkaista toteutuksista. Hymyilee sanoille rohkeus, idearikkaus ja välittäminen. Kirjoittaminen, valokuvaus, matkailu ja luonto ovat lähellä sydäntä

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti